Unboxing mého prvního knižního boxu

by - pátek, října 27, 2017



Už dlouho jsem si chtěla objednat nějaký knižní box, jenže mi zaprvé přišly drahé a zadruhé jsem nevěděla jaký. O prázdninách jsem si vydělala nějaké ty peníze, takže jsem si řekla, že je na čase nějaký box vyzkoušet. @Baru.read mě navnadila na Fairy Loot a já si ho opravdu koupila. S poštovným box vyšel na 1 100Kč. A teď se podíváme co vše obsahoval.

Říjnové téma bylo VILLAINOUS = PODLÝ





První věcí byla Exclusive Maleficent Candle od Meraki Candles. Na hodně instagramových účtech vídám svíčky od Meraki a už dlouho jsem si nějakou chtěla pořídit. Ale ta cena. Takže jsem ráda, že box jednu svíčku obsahoval. Tato svíčka byla inspirována Maleficent, nebo jak ji známe u nás Zloba. Svíčka moc hezky voní, ale někam se mi poděly třpytky. Je jich tak málo, že bych je snad mohla i spočítat. 




Další přišel na řadu Exclusive Old-Fashioned Villain Coaster inspirovaný Moriartym, což je záporná postava z románů o Sherlocku Holmesovi.  
"Every Fairytale needs a good old fashioned villain." // "Každý pohádka potřebuje dobrého, staromódního zloducha." 
Je mi až líto pokládat na tak krásný podtácek hrnek. Líbí se mi, že je lesklý a ne matný. Celé zpracování je nádherné. 



Exclusive Death Eater Enamel Pin byla vyrobena House of Wonderland. Perfektní doplněk pro bundu nebo tašku. Bohužel zrovna nejsem zastáncem Voldemorta nebo Zmijozelu. Jsem do morku a kostí Havraspár! 
Exclusive Hidden Darkness Pocket Mirror navrženo Little Inkling Designs. Na zrcátku je citát z knihy The Young Elites od Marie Lu.
"Everyone has darkness inside them however hidden." // "Každý má v sobě ukrytou temnotu, jakkoli schovanou." 
Zrcátko je opravdu krásné, snad ho při nošení nerozbiji. 


Art print od Evie Seo - Exclusive Raise Hell Print. Musím se přiznat, že tento předmět se mi líbí asi ze všeho nejvíce. Mám slabost pro květiny a obrázek je opravdu nádherný, k tomu ještě to písmo a citát. Nádhera! 
Citát je z knihy The Aeneid od Virgil. Je podobný citátu, který řekl Sebastian Morgenstern od Cassandry Clare v The Mortal Instruments.
"If I cannot move heaven, I will raise hell." // "Když nemůžu hnout nebem, vyvolám peklo."


Box obsahoval dvě knihy! První byla exkluzivní edice The Language of Throns od Leig Bardugo, od které jsem nedávno přečetla Šest vran. Prý nebude možné sehnat knihu s touto obálkou s červenými prvky. Kniha je plná pohádek obsahující pomstu a rebelii. Dle mého je kniha ještě krásnější než Šest vran. Ilustrace uvnitř jsou nádherné a těším se, až se do ní pustím. 



Kniha pro měsíc říjen a téma padoušství prý nemohla být lepší. Forest of a Thousand Lanterns od Julie Dao. Reteling Zlé královny ze Sněhurky odehrávající se ve východní Asii. Kniha byla zabalená do krásného obalu s logem Fairy Loot, který obsahoval dopis a podepsaný papírek od autorky. Těším se! 


A bonusem byly malé ilustrace k pohádkám z knihy The Language of Thrones:


a Art print ke knize Night of Cake and Puppets

Balíček byl opravdu drahý, ale myslím si, že tomu také odpovídá jeho obsah. Dvě knihy v pevné vazbě, tácek pod čaj, svíčka, zrcátko, pin, záložka a art printy. 
Opravdu jsem ze svého prvního boxu nadšená. Do budoucna si určitě ještě nějaký box koupím, ale samozřejmě záleží na tématu. 



Koupili jste si už někdy Fairy Loot? Nebo jiný box? Byli jste spokojení? 

You May Also Like

10 komentářů

  1. Kéž bych měla tu tisícovku navíc :D Balíček je úplně boží :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné. Tohle vždycky obdivuji. Ale nejsem typ člověka, který by za to utrácel peníze :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se box strašně líbil a jsem ráda že i ty jsi byla spokojená :) .. Mám stejné výhrady ke svíčce, třpytek málo a vosku taky. Přesvědčilo mě to v tom, že od Meraki si žádné svíčky nekoupím, i když jsem chtěla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem spokojená a na obě knihy se moc těším! :) A se svíčkou bohužel souhlasím.

      Vymazat
  4. Já si jej ještě nepořídila, trošku mě děsí cena a angličtina, asi více ta angličtina :D Ale být takový balíček u nás, klidně oříznutý jen na jednu knihu s cenou pod 1000, tak bych do toho šla :) Je kouzelně vytvořený, opravdu si na něm dávají záležet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v Česku by něco takového mohli udělat. Slyšela jsem o Hobitovi nebo něčem podobném, ale to se bohužel zrušilo. Myslím si, že je s tím dost práce.

      Vymazat
  5. To je prostě nádhera. :) Podobné knižní boxy mě hrozně lákají, ale ta cena zase hrozně odrazuje. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, cena je opravdu vysoká, ale myslím si, že odpovídá obsahu balíčku :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)