Ze života knihomolky

by - pondělí, října 14, 2019

Debbie Tung | YA, Komiks | 2019 | Cpress | 144 str.
KNIHOMOLKY VŠECH ZEMÍ, SPOJTE SE! 



Určitě všichni znáte komiksy od Sarah Anderson. Komiks Ze života knihomolky je něco na ten způsob. Jen si odmyslete zvířata a všechny situace, které nesouvisí s knihomolstvím. Jelikož tahle kniha obsahuje jen kresby spojené s knihami. 



Nechci vám prozrazovat co vše se v komiksu ukrývá, abych vám nezkazila kouzlo z prvního čtení. Můžu vám však zaručit, že se vám bude líbit. Kresby jsou dle mého jednoduché, černobílé a výstižné. Preferuji barevné kresby, ale u této knihy mi absence barev nevadila. S velkým množstvím situací jsem se ztotožnila a je mi jasné, že mnoho knihomolek to má stejně a to je na tom to krásné. Někdy se příběh nebo spíše situace vejde na jednu stránku ve čtyřech oknech, někdy se roztáhne na dvojstránku. Někdy stačí jeden velký obrázek, na který se na chvíli zakoukáte a v kresbě se ztratíte. 

Tahle kniha je nutností každé knihomolky. Trochu mě zaráží růžová barva na obálce, ale budiž. Nicméně si cením toho, že je kniha v pevné vazbě. Všem vám ji doporučuji. Můžete si ji pořídit na stránkách Albatrosmedia, kterým za knihu moc děkuju! Klikni sem


Debbie Tung je kreslířka a ilustrátorka. Žije v britském Birminghamu. Na svém blogu Where´s My Bubble? (wheresmybubble.tumblr.com) zachycuje především scény z každodenního života a svou neskonalou lásku ke knihám a čaji. Debbie je také autorkou knihy Quit Girl in a Noisy World. Její komiksy často sdílí oblíbené stránky jako Huffington Post, Bored Panda, 9GAG, Pulptastic nebo Goodreads. 

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)