Weekly summary #10

by - úterý, června 20, 2017


Varování: Článek obsahuje mnoho fotek!

Jelikož jsem na tuto rubriku v neděli zapomínala, přehodila jsem si ji na pondělí. A včera jsem opět zapomněla, proto napíšu shrnutí minulého týdne dnes (tedy v úterý).

Předešlý týden jsem měla v práci odpolední (12-18:30). Tato směna mi moc nevyhovuje. Dopoledne toho moc nestihnu a večer také ne.

V pondělí jsem si vzala volno a jela na předávání maturitního vysvědčení. Na můj vkus to bylo celkem zdlouhavé, ale tak je to jednou za život. Od rodičů jsem dostala nějaké peníze (které postupně utrácím za knihy), knížku od Karla Havlíčka Borovského Krále Lávru a další jeho díla. Z Krále Lávry jsem totiž maturovala z českého jazyka. Taťka mi dokonce složil básničku. Dále jsem dostala růžovou růži, která vydrží půl roku a poukázku do Levných knih.

Po rozkliknutí si můžete básničku přečíst



Ještě mi přišly dva balíčky. Jeden od slečny z Databázeknih, u které jsem si koupila dva zbývající díly série Sukuby. Tímto ji mám kompletní a přemýšlím, kdy si udělám re-reading.


Druhým balíkem byla objednávka z MegaKnih, kde jsem si koupila Falešný polibek. Od minulé středy se s #Humbooklubem tato kniha čte. Na Humbook bych chtěla jet a nechat si tuto knihu od autorky podepsat.


Ještě mi přišla jedna kniha, kterou jsem vyměnila ve skupině Knižní výměny na fb. Jsem na povídky zvědavá.


V sobotu jsem jela navšívit Adri z blogu Čaro kníh, která byla zrovna v Praze s kamarádkou. Zašly jsme si společně na horkou hořkou čokoládu a popovídaly jsme si. Je to opravdu milá holka. Jsem ráda, že jsem ji poznala a že se znovu uvidíme na Humbooku (snad).



Nakonec jsem ještě zašla do Levných knih, kde jsem si vybrala 4 knihy za poukaz v hodnotě 200,- Ze všech knih mám radost a těším se, až si je přečtu.



A to je snad všechno, co jsem vám chtěla říct.
Jaký byl váš týden?




You May Also Like

4 komentářů

  1. Co bych dala za takovou směnu :-) já chodím 10-18.30 nebo 12.30-21 :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné shrnutí a knižní přírůstky :) Jo Levné knihy, tam se to nakupuje :) A nejvíce lákavý je Falešný polibek :) Jinak můj týden byl ve znamení učení na poslední zkoušku, mám radost že je za mnou a čtecí prázdniny mohou začít :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluji LK ♥ Falešný polibek už mám dočtený a kniha se mi líbila :) Tak na tom jsme stejně :) Gratuluji!

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)