Weekly summary #11

by - pondělí, června 26, 2017



Předešlý týden byl bohatý novými knihami a výletem do Prahy. Tento uplynulý týden se toho moc nestalo, ale stejně si to pojďme zrekapitulovat.


Konečně jsem se odhodlala a napsala si o první spolupráci. A to s internetovým knihkupectvím Martinus.cz Rozhodla jsem se zrovna pro něj, protože se mi líbí, že vydávají i knihy v anglickém jazyce, které začínám číst. Také jsem si ho vybrala, protože tam dělá má oblíbená instagramerka a YT Lucie Zelinková. Sama Lucka mi asi po týdnu odepsala, že mají blogerů plno, ale že můžu spolupracovat s ní a recenzovat knihy, které jí prošly rukou a doma se jí válejí. O dalších podrobnostech jsme se ještě nedomluvily, ale strašně se na tuto spolupráci těším!

Účastnila jsem se společného čtení s #Humbooklubem. Četl se Falešný polibek od Mary E. Pearson. Dle mého názoru to byla oddychová kniha o romantickém trojúhelníku s prvky fantasy. Rozhodně to byl rozjíždějící a seznamovací díl a máme se ještě na co těšit. Více napíšu v recenzi.


Po dočtení této oddechovky jsem se vrhla na předlohu velice známého seriálu 13 Reason Why, kterou už jsem četla v češtině, ale tentokrát ji čtu v originále. Vím, že stačí porozumět kontextu a nemusím znát všechny slovíčka, ale já jsem v tomto ohledu hnidopich a každé neznámé slovíčko si píši a vyhledávám. Zatím jich moc není, ale jsem na začátku.


Obávám se, že je to pro tento minulý týden vše.

Jaký byl váš týden? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Taky jsem jim psala, ale neměla jsem takové štěstí jako ty :-) Gratuluji :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji. :) Já jinak měla týden - takový, že upřímně ztrácím přehled o tom, jaký je den. A tento komentář píši trochu pozdě, ale nevadí. :) Já dočetla Valhalu, chodila na brigádu, četla spala, byla s přítelem, který udělal poslední zkoušku, a tak má už taky prázdniny - taková milá idylka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych nechodila na brigádu, tak také nevím co je za den :D To jsi měla příjemný týden :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)