#Weekly summary 13

by - úterý, července 11, 2017




Další týden je za námi. Pro mě to byl týden strávený na dovolené s přítelem v Maďarsku. Právě upravuji fotky, tak potom očekávejte článek.


Rozhodli jsme se pro cestování vlakem, což zabralo něco okolo 8 hodin. Buď jsem si četla, spala nebo jsme hráli karty. Do Maďarska jsme přijeli okolo 11 hodiny večer a noc strávili v hostelu hned naproti nádraží. Druhý den jsme se odebrali do městečka, kde jsme měli ubytování v hotelu Bagoly Fogado na 5 dní s polopenzí. Dny jsme trávily buď opalováním se na pláži u jezera a popíjením, nebo výletem do Budapeště. Dokonce jsme se projeli i metrem, ve kterém jsme se snadno orientovali. Bohužel to strašně rychle uteklo, bylo pondělí a my se po poledni vraceli domů.

Po dobu mé nepřítomnosti ale blog nezel prázdnotou, jelikož jsem přednastavila články. Recenzi na Artefakt, nakoupené knihy za červen a také mé dovršení 20 knih v knižní výzvě.


Na dovolené jsem nezahálela a přečetla (skoro) dvě knihy. Jednu jsem už měla rozečtenou a druhou jsem hodně přečetla na zpáteční cestě ve vlaku. Tímto přečtením jsem se utvrdila v tom, že je americká spisovatelka Richelle Mead opravdu úžasná a má nej!



Tento čtvrtek odjíždím na svatbu (přítele brácha se žení) a z ní hned na týden na skautský tábor. Budu se snažit přednastavit nějaké články.


Jaký týden jste měli vy? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Těším se na fotky z dovolené :) Ale nebudeš tomu věřit, autorku vůbec neznám. Ke komu bys její styl psaní přirovnala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím jich vybrat jen pár, mám jich celkem hodně :D Její styl psaní se asi nedá k nikomu přirovnat. Radila bych ti si její knihu přečíst. Já jsem začala Sukubou a pak Vampýrskou akademií :)

      Vymazat
  2. Škoda, že v sérii Věk X asi nevyjde třetí díl :(

    OdpovědětVymazat
  3. tak to jsem rada, ze se Mead libila, taky u ni budu mit premieru... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neměla premiéru, je to moje oblíbená autorka :) Snad se bude líbit i tobě :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)