Weekly summary #16

by - pondělí, srpna 07, 2017



Minulý týden jsem měla v práci ranní směnu. Sice jsem musela vstávat před pátou hodinou, ale potom jsem měla volné skoro celé odpoledne.

Za minulý týden jsem přečetla Francouzskou jízdu, která mi moc do noty nepadla. Autorčin styl psaní mě nijak neoslovil. Příběh byl fádní, žádná zápletka, žádné stupňování. Krátké věty na jednom řádku se mi také nelíbily.
Tuto knížku jsem si koupila, protože její autorka bude na Humbooku, kde si ji chci nechat podepsat.



Jak jsem se zmiňovala v minulém shrnutí, s přítelem jsme se byli podívat v Liberci na byty. Jeli jsme ve středu po práci a měli jsme domluvené dvě prohlídky. Štěstí nám nepřálo a na obou místech nám bylo oznámeno, že jsou byty pronajaté. Takže jsme jeli zbytečně. Neztráceli jsme ale čas, podívali se na další inzeráty a domluvili si schůzku hned na druhý den. Tentokrát nám bylo přáno a domluvili jsme se na pronájmu. Je to cihlový rodinný domek, kde budeme bydlet spolu se starším párem a jedním pánem. K dispozici máme i zahrádku na grilování nebo opalování a parkování. Byt je to 1+1 o rozloze 37m2, což nám s přítelem stačí. O víkendu jsme se byli podívat v Ikee a už máme vybrán nábytek (knihovnička nesmí chybět!). Strašně se na to těším! V úterý jedeme podepsat smlouvu a bydlet budeme od půlky srpna.

Momentálně mám rozečtenou knihu Stačí jen chtít od autorky Joelle Charbonneau. Už jsem knihu s tímto námětem četla - Erebose - a moc se mi to líbilo. Kniha je zajímavá, její téma je rozhodně aktuální a je velice čtivá.
Četl jste ji někdo? :)




Jaký byl váš týden? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Na Stačí jen chtít se taky chystám. A s bydlením držím palce :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ať se vám v novém bytečku bydlí dobře :)a mimochodem moc hezký článek :)
    jdusizasvym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné shrnutí :) Stačí jen chtít mě bavila, jen mi až příliš připomínala její dvojčátko Nerve :) Ať se vám v novém bytečku líbí a těším se pak na fotky nové knihovničky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nerve jsem nečetla. Mně zase trošku připomínala Erebose :) Děkuji :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)