Bookhaul in August

by - čtvrtek, září 07, 2017




Slíbila jsem si, že budu šetřit a knihy si už moc nekupovat, tak se pojďme podívat jak toto mé předsevzetí dopadlo...

Levné knihy

Co mě naučil tučňákJeden den Ivana DěnisovičePetrolejové lampy

Taky tak rádi nakupujete v Levných knihách? Já tam musím zajít vždy když jdu kolem. Ani si nemusím nic kupovat, jen se kochám tím pohledem. Ale obvykle si alespoň jednu knihu odnesu. Líbí se mi, že tam prodávají klasiku v nových vydáních, jako je třeba Fortuna Libri, té si doma dělám sbírku. Naposledy mi tam přítel koupil Tučňáka na doporučení od Míši, kterou sleduji na instagramu. A posledně co jsem tam byla sama jsem si vybrala dvě klasiky, na které jsem opravdu zvědavá.

Výhra

Because You Love to Hate Me: 13 Tales of VillainyPo delší době jsem něco vyhrála, juchů! Na blogu Jessmí Silber jsem se účastnila narozeninové soutěže a byla jsem vylosována jako výherce, což mě velice těší. Vyhrála jsem anglicky psanou knihu o 13 povídkách od různých autorů. Povídkové knížky mi nevadí, je to takové zábavné čtení. Obzvláště když je kniha od více autorů. Alespoň některé poznám a když se mi bude povídka líbit je možné, že si od nich přečtu i něco jiného. Nejvíce se těším na povídku od autorky Marissy Meyerové, protože jsem od ní ještě nic nečetla (ukamenujte mě) a jsou na ni samé pozitivní recenze. A navíc se ještě zdokonalím v anglickém jazyce.


Martinus

Zrada (Univerzita výjimečných, #2)Jistě vám nemusím vysvětlovat, proč se tato kniha objevila na mém must-read a must-have listu. Po přečtení prvního dílu jsem si ji prostě musela ihned objednat a nedočkavě jsem čekala na její doručení. Před malou chvílí jsem si objednala třetí díl, který snad brzy také přijde, abych knihu stihla do Humbooku přečíst. Moc se na čtení těším!


narozeniny + nastěhování

Němé oběti (David Raker, #6)Mudrosloví urozeného pána Tyriona Lannistera
Narozeniny mám sice až v pondělí, ale poslední víkend v srpnu jsme je společně slavili s přítelovými u jeho rodičů. Samozřejmě je už známo, že jsem knihomolka, a tak jsem od jeho bráchy a jeho manželky (která také ráda čte) dostala detektivku. Je to sice již 6. díl v sérii, ale to ničemu nevadí. Tyto detektivky mají většinou stejného vyšetřovatele, ale jde o jiné případy, takže vlastně nezáleží, v jakém pořadí se čtou. Tuhle knihu čte momentálně mamka, já se k ní dostanu bůh ví kdy. Noa už jsem se několikrát zmiňovala o novém bytu, který s přítelem máme. Jako vzpomínku k nastěhování mi koupil tuto knihu plnou citátů od Tyriona Lannistera.

  1. Tom Michell // Co mě naučil tučňák // Levné knihy // od přítele
  2. Mnoho autorů // Because you love to hate me // výhra
  3. Joelle Charbonneau // Zrada // Martinus.cz // 284,-
  4. Tim Weaver // Němé oběti // dárek
  5. George R. R. Martin // Mudrosloví urozeného pána Tyriona Lannistera // dárek
  6. Alexandr Solženicyn // Jeden den Ivana Děnišoviče // Levné knihy // 79,-
  7. Jaroslav Havlíček // Petrolejové lampy // Levné knihy // 79,-

Koupeny 3 knihy (442,-)
Darovány 3 knihy
Vyhrána 1 kniha

You May Also Like

7 komentářů

  1. Moc hezké novinky, Petrolejovým lampám a Tučňákovi jsem v LK také neodolala. Užij si je :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tučňák je už aj v mojej knihovníčke. Ja som si obohatila o 7 kníh svoju zbierku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám Tě, ale jestli si byla opravdu velký knihomol, tak palec nahoru! Myslím si, že si za knihy utratila tak akorát:D:-).

    Teď se stydím, vážně. Tolik krásných skvostů a já žádný nemám v knihovně? Děkuju za Tipy, brzy je musím mít :-D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)