To read in September

by - sobota, září 02, 2017





Minulý měsíc jsem stihla přečíst všechny knihy, které jsem si naplánovala. Knihu ze společného čtení My čteme na srpen jsem otevřela teprve včera, takže jsem ji zařadila mezi knihy na září.


Tulák po hvězdáchKoruna (Selekcia, #5)Zrada (Univerzita výjimečných, #2)Továrna na snyLoď mezi hvězdami (Loď mezi hvězdami, #1)
zdroj obálek Goodreads.com

Na tento měsíc jsem si naplánovala přečíst 5 knih s tím, že tam ještě přibyde jedna ze společného čtení (což bude nejspíše Sluha dvou pánů). Všimla jsem si, že čtu spíše knihy ze sérií než stand-alone. Chtěla bych to nějak vyrovnat, ale je to strašně těžké. Doma mám spoustu nepřečtených sérií, že nevím kterou číst dříve.

Tuláka tu mám proto, jelikož to byla kniha ze společného čtení na srpen, ale já jsem ji nestihla. Mám ji od včerejška rozečtenou a zatím je to velice zajímavý příběh. Poslední díl série Selekce jsem si půjčila z knihovny a už se opravdu těším, až tuto sérii ukončím, protože mě nezaujala tolik jako ostatní čtenářky. Druhý díl série Univerzity výjimečných jsem si objednala hned po dočtení prvního dílu a nemůžu se dočkat, až se pustím do čtení a až vyjde i díl třetí. Továrnu na sny mi půjčila teta. Jen jsem si knihou listovala a strašně se mi líbí ilustrace, které kreslila sama autorka. A poslední plánovanou knihou je první díl série Loď mezi hvězdami, kterou budu číst společně s Wer z blogu A Cup of Books.

Také máte vždy při plánování to-read listu špatnou náladu? Spoustu knih mám doma ve skříňce, které čekají na přečtení. Spoustu knih mám v to-read listu a mohla bych si je půjčit v knihovně. A pak také spoustu knih stále vychází a mně přibývají na to-read listu. Je to pro knihomola strašný nátlak ze všech stran. Které knize dát přednost?

Jack London // Tulák po hvězdách
Kiera Cass // Koruna
Joelle Charbonneau // Zrada
Aneta Badžgoňová // Továrna na sny
Beth Revis // Loď mezi hvězdami

Četl jste někdo knihu, na kterou se teprve chystám?
Jaký je váš plán na září?


You May Also Like

8 komentářů

  1. Četla jsem toho Tuláku (a i článek stihla v srpnu, mám ze sebe radost), pak Loď mezi hvězdami, což mě vůbec nebavilo. Poučení - nesnažit se o YA, nemá to cenu. :D Jinak se v září chystám na Sluhu dvou pánů, a pak chci dočíst knihy, co mám doma z knihovny - kromě Atomy vládnou, co právě čtu, tak ještě Trosečníci polárního moře, Nedej se a 451 Stupňů Fahrenheita. Chci to pak vrátit, abych měla klid ještě před vysokou - nevím, jestli si pak vůbec budu něco půjčovat, uvidím, jak to budu stíhat, protože mám ještě čtečku, v září a říjnu vyjde pak pár knih, které nutně potřebuji... :D
    Přeji, abys přečetla vše, po čem toužíš. ^^
    https://jaderna-knihomolka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také ti držím palce, abys vše zvládla přečíst! :) Na Sluhu dvou pánů se samozřejmě také vrhnu, snad to stihnu ještě v září :)

      Vymazat
  2. Na Univerzitu jsem byla z počátku skeptická, ale nakonec mě to začalo bavit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný čtecí plán :) Četla jsem oba díly Univerzity a bavily mě :) Jsem zvědavá, jak to dopadne :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet. I tobě přeji hezké čtení :)

      Vymazat
  4. Krásné plány! Držím palce s jejich plněním. A ať se Tulák i Sluha líbí, sama budu také v září dohánět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuláka jsem dočetla včera a bylo to velice zajímavé čtení :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)