Weekly summary #22 and New in #10

by - neděle, října 08, 2017




Další týden utekl jako voda. Také vám ty dny tak rychle utíkají? 


Pondělí bylo mým úplně prvním dnem na vysoké škole. Možná si řeknete že jsem praštěná, ale já už jsem ty 4 měsíce bez školy docela šílela. Jsem ten typ člověka, který ve svém životě potřebuje řád. Takže mi to opravdu chybělo. Pro upřesnění - studuji vysokou školu v Liberci, obor Specializace v pedagogice a přesněji český a anglický jazyk. Po třech dnech studia můžu říct, že jsem nadšená. Snad nebudu litovat. Jelikož byl minulý týden sudý, mám takový volnější rozvrh. Příští týden je lichý, tudíž mi přibyde asi 8 hodin, ale i tak je to pořád méně než na střední škole.

Ke studiu na vysoké škole také patří domácí úkoly (což jsem netušila) a samozřejmě párty. Minulý týden v úterý se konala zahajování semestru, kde jsme se spolužačkami nemohly chybět. Jelikož jsme ale druhý den začínaly v 8:50, moc jsem se nezdržela. Ale i přesto jsem si to užila. 

A teď už se přesuneme do knižního světa. Minulý týden jsem četla třetí díl série Univerzity výjimečných s názvem Odveta. Bohužel mě poslední díl trilogie zklamal, ale více o tom napíšu v recenzi. 

V pátek už jsem neměla výuku, a tak jsem se vrátila domů k rodičům. Došla jsem si do knihovny, kde na mě čekala kniha, kterou jsem si rezervovala už před nějakou dobou. Je to druhý díl od autorky Jojo Moyes, od které jsem četla předešlý Než jsem tě poznala. Určitě tento příběh znáte minimálně ze stejnojmenného filmu. Je to dojemná romantická kniha, u které jsem plakala. A to romány pro ženy nečtu, ale tuhle opravdu doporučuji a jsem zvědavá na další díl, který si asi přečtu až v listopadu. 

A když už jsem byla v knihovně, došla jsem si vyzvednout balíček do naší přestěhované a nově zařízené pošty. Objednala jsem si 7. díl Harryho Pottera v angličtině od jedné slečny na blogu, protože sbírám tu originální verzi. Legrační je, že jsem slečnu potkala na Humbooku. Kdybychom věděly, že na festival obě jedeme, předaly bychom si knihu tam.

Když už jsem zmínila Humbook, musím vám říct, že byl báječný. Celý den jsem si náramně užila díky skvělým instagramerům, které jsem potkala hned na začátku, a také díky úžasným a sympatickým autorkám. Asi udělám zvlášť článek o tomto festivalu. Samozřejmě jsem si pořídila i tam pár knih a rovnou si je nechala podepsat. 

A v neposlední řadě jsem vyhrála krásné záložky od @prokrastinuji_ctenim  která si nedávno založila blog. Předala mi je na Humbooku a jsou nádherné! 


Jaký byl váš týden?
Byli jste na Humbooku? 

You May Also Like

6 komentářů

  1. To je fajn, že máš i podpisy. Závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že se ti záložky líbí :D Já tenhle týden začínala se školou, a když jsem nebyla ve škole, byla jsem v práci. Každopádně Humbook jsem si moc užila. Strašně mile mě překvapili Joelle a Zibura, musím si koupit jejich knihy a přečíst si je. Jenny, na kterou jsem se hodně těšila, byla úžasná. Jsem moc ráda, že jsem potkala hodně lidí, které z nám z ig - třeba i tebe♥ Jen jak to byla moje první knižní akce, nějak jsem to nevychytala časově a nepotkala úplně všechny, které jsem chtěla, takže doufám, že to při další příležitosti napravím. Taky doufám, že se my dvě ještě potkáme a bude čas popovídat si o knihách, ig a všem možném a nemožném :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záložky jsou úžasné! Také jsem začínala se školou :) Jsem moc ráda, že jsme se potkaly, i když jen na chvíli. Rozhodně to nebylo naposledy :)

      Vymazat
  3. Ty záložky jsou vážně parádní, stejně jako nové kousky z Humbooku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)