HumbookFest 2018 | Kdy a kde? | 1. autor

by - neděle, dubna 15, 2018




Slyšeli jste už o největším knižním festivalu u nás v ČR? Určitě jste už někdy o Humbooku slyšeli. Jestli náhodou ne, tak je to knižní festival, který je zaměřený na knihy žánru Young Adult. Letos se bude konat již třetí ročník a já jsem byla vybrána jako ambasádorka. Ano, také tomu nemůžu uvěřit, ale je to tak!! Takže vás budu zahrnovat novinkami a informacemi ohledně této skvělé události. 


V tomto článku se dozvíte ty nejdůležitější informace - kdy a kde se bude Humbook konat. Takže si otevřete diář a vezměte do ruky tužku! 

KDY: v sobotu 6. října v 9:30
KDE: v Kongresovém centru v Praze (= 3x více místa)


Už teď vás mohu ujistit, že program bude stát za to. S ostatními ambasadorkami jsme Olu (která má organizaci za starost) zahrnuly skvělými nápady. 


Pro více informací sledujte:
webové stránky Humbooku tady
událost na fb zde




Budu velmi ráda, když mi do komentářů napíšete, jestli se na tuto akci chystáte, tudíž jestli se třeba potkáme :) 

Aktualizace 15. 04. 2018 

1. autor

Minulý týden se prozradila 1. zahraniční autorka letošního Humbook festu. Nebude to nikdo jiný než Sara RaaschSara už odmala věděla, že se chce stát spisovatelkou. Zatímco si její kamarádi otevřeli stánek s citronádou, ona se snažila prodat své ručně vyrobené knížky. A od té doby se toho moc nezměnilo. Sara nadále kreslí a její vášeň pro psané slovo a jiné světy ji dovedla až k dráze spisovatelky. Sara je mimo jiné autorkou série Sníh nebo popel (v češtině zatím vyšly dva díly, třetí se připravuje) a u nás ji vydává nakladatelství CooBoo. To navíc chystá i její novou sérii These Rebel Waves, která vychází v originále letos v létě.


Četli jste tuto sérii? Já jsem ji dlouho měla na TBR listu, ale až teď si ji díky Humbooku přečtu! :)

Co vy a tato série? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Ahoj, na Humbooku nemůžu chybět :-) určitě se tam doufám uvidíme. DJ

    OdpovědětVymazat
  2. Na Humbooku jsem byla :) Od další návštěvy mě dokonale odradily nekonečné fronty a málo místa :) Ale jestli tak sršíte novými nápady a v Kongresovém centru bude vážně dost místa, zkusím mu dát druhou šanci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já hrozně doufám, že se tam dostanu, ale něco mi do toho může vlézt...

    OdpovědětVymazat
  4. ja urcite nepojedu, me staci Svet knihy... cesta je daleka a stoji hodne penez a Humbook k tomu ma jeste mnohem drazsi vstupenky... to je kvuli jednomu dni az moc vydaju, to si radeji za ty penize koupim knizky...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)