Weekly summary #5

by - pondělí, května 08, 2017

Úplně jsem ztratila pojem o čase a uteklo mi, že byla neděle. Tak si shrneme tento týden.


Skoro na jeden nádech jsem přečetla knihu do projektu #myčteme od Oty Pavla s názvem Zlatí úhoři. Měla se číst kniha Smrt krásných srnců, ale v knihovně ji neměli a tak mi má oblíbená knihovnice darovala tuto sbírku povídek, která také obsahuje povídek z již zmiňované knihy. Bylo to mé první setkání s Otou Pavlem a nesmírně se mi líbilo. Nevím proč jsem k tomuto autorovi měla takový blok, ale jsem ráda, že jsem ho díky této výzvě překonala a určitě to není mé poslední čtení.

Dále jsem rozečetla čtvrtý díl série od uznávaného George R. R. Martina - Hostinu pro vrány. Docela mě zklamalo, že děj je vyprávěn z pohledu postav, které zrovna nemusím. I když je pravda, že Martin mi můj nejoblíbenější rod skoro celý pozabíjel. Samozřejmě číst nepřestanu, jelikož tuto sérii miluji, ale asi si tento díl tolik neužiji. Ale jsem teprve asi ve čtvrtině, takže je ještě naděje, že se tam oblíbené postavy objeví.


Učení se na maturitu prokládám buď čtením nebo sledováním seriálů. Mám jich rozkoukaných asi milion, ale momentálně jsem shlédla poslední díly The Originals a Hope je prostě rozkošná. Dále koukám na komedii Young and Hungry, u které vždy vypnu a docela dost se nasměji. Začala jsem koukat jen kvůli herečce Emily Osment, kterou jsem znala z Hanny Montany a chytlo mě to. Určitě také milujete pohádky a snad znáte seriál Once Upon a Time. S tím je to takové jako na houpačce. Asi první tři série jsem hltala a zbožňovala každou druhou postavu. Teď se mi jeden díl líbí, další zase už tolik ne. Ale pořád setrvávám a dívám se, protože ten seriál má prostě kouzlo.

Uncle Kol Nate Buzolic and Hope Summer Fontana:
Hope & Kol ♥

A little bit closer! What's your favorite song to jam out to? | Young & Hungry

Once Upon a Time, a Glass Shattered...:

Zítra mám praktickou maturitu z hudební výchovy, tak mi držte palce, prosím!!!!


Sledujete nějaké zmiňovaný seriál?
Líbila by se vám rubrika o seriálech?
Četly jste něco od Oty Pavla?
Co právě čtete vy?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Určitě držím palce :)
    Jinak Ota Pavel je uzasny český autor, ale není pro každého :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)