Weekly summary #8

by - neděle, června 04, 2017

Uběhl další týden a já tudíž přicházím s novým článkem do rubriky Shrnutí týdne.


Tento týden byl pro mě poslední volný.

V úterý jsem dočetla detektivní fantasy román od české autorky Kristiny Hlaváčkové Artefakt. Na recenzi se můžete těšit brzy (mám ji už v konceptu).


Ve středu jsem po delší době navštívila místní knihovnu a odnesla si tři krásky - Elitu, Dceru a PS: Miluji tě. Třetí díl Selekce neměli, tak jsem si ho zarezervovala. Na knihy, které se chystám přečíst v červnu se můžete podívat sem do článku.

Dále jsem dočetla knihu Mauglí, na kterou už jsem také sepsala recenzi, ale ještě na blogu není.


Za měsíc květen jsem přečetla 6 knih, což je skvělé na to, že jsem se ještě učila na maturitu. Článek si můžete přečíst zde.

Konečně jsem se dostala k poslednímu vydanému dílu série Píseň ledu a ohně od George R. R. Martina. Goodreads mi hlásí, že mám ke dnešnímu dni přečteno 30%. Jde mi to docela rychle, že? :)

Ve čtvrtek jsme se s přítelem vydali na piknik, kde jsme si oba četli. Bylo krásné počasí, rozdělali jsme si deku na louce u rybníka, četli si a občas si zobli nakrájeného ovoce. Co víc si přát? :) Bohužel tato chvíle moc dlouho netrvala, protože jsme museli jet domů a skládat přivezené dřevo. Což nám zabralo necelé 3 hodiny.


V pátek jsem první den nastoupila do nové brigády. Začala jsem dělat u nás v malém krámku v Coopu. Krájím tam šunky a sýry (:D).

V sobotu jsme se skautama uklízeli naši klubovnu. Přišlo docela dost rodičů na pomoc, tak jsme toho stihli opravdu hodně. Od zametání a mytí oken přes stříhání břečťanu, odvážení bordelu do sběrného dvora až po vyměňování tašek na střeše.

Noa dnešek jsem strávila celý den čtením. Chtěla jsem jít s kamarádkou na brusle, ale jelikož nám počasí nepřálo a každou chvíli pršelo, zůstala jsem doma. Nakonec mi to vůbec nevadilo, alespoň jsem toho hodně přečetla. Před chvílí přijel přítel a jdeme se koukat na Okresní přebor.

Celý příští týden budu v Coopu od 5:30 do 14:00. Snad tam neusnu.

Jaký byl váš týden? :)

You May Also Like

2 komentářů

  1. Můj týden byl hektický - byla jsem si pro maturitní vysvědčení, sestře na koncertě - hrála s filharmonií. Pořádně jsem si po maturitě uklidila a začala víc číst (respektive, číst i díla mimo kánon). No a o víkendu jsem teď také byla poprvé na brigádě - v Kauflandu za kasou. Zpočátku jsem se toho bála, ale zatím to jde. :)

    http://jaderna-knihomolka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si pro maturitní vysvědčení jdu až příští pondělí -_- Ano, do Coopu za pult jsem se bála, ale už je to lepší :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)