Weekly summary #15

by - úterý, srpna 01, 2017




Minulý týden jsem nastoupila na novou brigádu do Škoda Parts Centra na odpolední směnu. Z dopoledne jsem moc neměla, ale většinu času jsem četla nebo koukala na seriály. V práci mi to docela utíkalo, jelikož jsem se hned seznámila s jedním klukem a s tím jsme si povídali. Jsem ve skladu u KLT, kde vychystávám náhradní součástky. Hodně počítám a balím věci do sáčků. Sice celých 8 hodin sedím, je tam hluk od robotů a příšerné vedro, ale jinak mi práce nevadí. A ještě ke všemu je dobře placená.


-SPOILERY-
Za minulý týden se mi podařilo přečíst dvě knihy - dva díly ze série Selekce. Zastávám názor, že tato série měla zůstat trilogií. Čtvrtý díl, který vypráví o dceři Maxona a AMericy se mi zdál dost podobný prvnímu dílu. Akorát byla Selekce otočena - chlapci se ucházeli o princeznu. Jelikož díl skončil otevřeně, přečtu si poslední díl. Jsem zvědavá, koho si Eadlyn vybere.

S přítelem si hledáme byt v Liberci, kam nastupuji na vysokou školu. V neděli jsme si řekli, že se do toho musíme pustit a nějak s tím pohnout, jelikož nás čas tlačí. Ve středu (zítra) se jedeme podívat na dva byty, které se nám moc líbí a do konce týdne se rozhodneme. Strašně se na společné bydlení těším. Hlavně na to zařizování.

Jelikož je začátek nového měsíce, můžete se během tohoto a příštího týdne těšit na články typu - co chci přečíst za srpen, co jsem přečetla za červenec, co jsem za červenec koupila a podobně :)

Právě čtu Francouzskou jízdu. Co čtete vy? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já si naopak Dceru a Korunu zamilovala. Upřímně, mě moc Ameriky příběh nebavil. Dcera je podle mého lepší než Koruna. Miluju Eadlyn, protože jsme si v nečem dost podobné. Na další články se moc těším. :*
    Držím palce se zařizováním bytečku. :)
    Momentálně čtu Královnu stínů jsem na straně 168 a zatím baví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý to má asi jinak, každému se líbí něco jiného :) America mi přišla moc nerozhodná, Eadlyn zase moc namyšlená.
      Byt už máme, jsem moc ráda! :) Tak ať se líbí :)

      Vymazat
  2. Pěkné shrnutí :) Přeji šťastné hledání nového bytu, ať najdete ten správný, kde vám bude dobře :) Na čtení Selekce se právě chystám :) Zatím jsem přečetla první dva díly a jdu na třetí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsme našli :) Tak snad se ti budou líbit více než mně :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)