To read in October

by - úterý, října 03, 2017





Minulý měsíc jsem si naplánovala přečíst 6 knih, ale asi v půlce měsíce jsem nějaké knihy změnila a nakonec jich přečetla 8. V říjnu mi začíná škola a vůbec nevím kolik času budu mít, takže jsem si naplánovala 5 knih a snad je stihnu přečíst.


Odveta (Univerzita výjimečných, #3)Joelle Charbonneau // Odveta - Třetí díl Univerzity výjimečných jsem chtěla přečíst ještě v září, ale nestihla jsem to. Touto knihou si otevřu nový měsíc a snad ji stihnu přečíst do Humbooku, který se koná už tuto sobotu!

FrankensteinMary Shelley // Frankenstein - Tuto knihu budu číst díky společnému čtení My čteme a jsem na ni zvědavá. Nejspíše si ji půjdu vypůjčit do knihovny a podívám se po ní v angličtině.

Polibek čarodějky (Beauchampovy #2)Melissa de la Cruz // Polibek čarodějky - Je druhým dílem série o čarodějkách z East Endu. Na tento seriál jsem se dívala kdysi dávno a strašně mě bavil. Jenže ho potom zrušili, ale já objevila knihu v Levných knihách. Dlouho poté jsem narazila i na druhý díl a ten si tento měsíc přečtu.

My děti ze stanice ZOOChristiane F. // My děti ze stanice zoo - Tato knížka se mi válí doma už delší dobu a ještě jsem se k ní nedostala. Minulý týden v úterý jsem byla na tomto představení v divadle a zaujalo mě to. Nejvíce mě na příběhu udivilo to, že 14 letá holka zkouší drogy. Já jsem si v té době hrála s panenkama a vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje. Proč tohle lidi láká? Snad se víc dozvím v knize.


Továrna na sny
Aneta Badžgoňová // Továrna na sny - Tuto knihu jsem chtěla přečíst už v září, ale nějak se na ni nedostalo. Mám ji půjčenou od tety a vypadá opravdu zajímavě. Obzvláště ilustrace, které obsahuje.


zdroj obálek Goodreads.com


Jaké knihy chcete číst v říjnu vy?


You May Also Like

8 komentářů

  1. Kniha Továrna na sny mě ze zmíněných knih zaujala asi nejvíce:)
    Knihokopka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě to bude taková oddychovka, takže se na ni těším :)

      Vymazat
  2. Z těchto knih mě rozhodně nejvíc zaujal Frankenstein! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsou pěkné plány, já se určitě chystám na Frankensteina právě kvůli My čteme, docela se stydím, že se považuji za hororovou fanynku a tuhle klasiku jsem ještě nečetla. Taky Továrna na sny vypadá zajímavě a slyšela jsem na ni dost chvály, jen nevím, jestli by to pro mě nebylo až moc snové a duchovní, tak si počkám, jestli nebudeš sepisovat recenzi :)
    No a jestli tě na Dětech (v inscenaci) zaujalo to, že je někdo zkouší ve 14, tak věz, že v knize se k nim dostanou osoby ještě mnohem mladší - ta kniha je dost intenzivní a šokující, až se nechce věřit, že to tak skutečně může být, ale bohužel - může - i já mám ve svém okolí pár "bývalých přátel", kteří prostě sešli...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těším se na všechny knihy. Právě jsem Děti začala číst a jsem na to hodně zvědavá. A recenzi na Továrnu určitě napíšu po přečetní knihy, jen to bude trochu trvat no :D

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)