Bookhaul in October

by - čtvrtek, listopadu 16, 2017


Po bohatém měsíci září jsem se zařekla, že se budu v nakupování knih trošku krotit. Předsevzetí, že za každou  přečtenou knihu si jednu novou koupím, jsem rychle vzdala. Prostě si jich budu kupovat co nejméně to půjde. Splnit se mi to moc nepodařilo, jelikož jsem už měla objednané dva balíčky ze září. Ale pokrok od minule to rozhodně je. 

Databázeknih

Nevím jak vy ostatní, ale já docela ráda nakupuji knihy v bazarech. Jsou levnější a v mnoha případech vypadají jako nové. V říjnu jsem si z bazaru pořídila hned 3 knihy. Poslední díl Harryho Pottera v angličtině od jedné velmi milé bloggerky, se kterou jsem se poté seznámila na Humbooku. První díl mé oblíbené severské detektivky, kterou čtu spolu s mamkou. A teď přijde veselá historka. Jak už jistě víte, snažím se sehnat celou sérii Vampýrské akademie. Chyběl mi už jen jeden díl. Slečna na bazaru mi nabídla Stínem políbenou, já se podívala na hřbety knih v knihovničce a zjistila, že ta jediná mi chybí. S nadšením jsem souhlasila. Kniha mi přišla domů a já si ji chtěla založit ke zbývajícím v sérii. Se zděšením jsem zjistila, že dva hřbety nesou název Mrazivý polibek. Celá zmatená jsem vzala obě knihy do rukou. Obě měly na přední straně název Stínem políbená a obě měly na hřbetu Mrazivý polibek. Takže jsem vlastně měla doma dvě stejné knihy. Stalo se to ještě někdy někomu nebo jsem jediná? :D

Humbook

V říjnu se konal velký knižní festival s názvem Humbook. S nadšením jsem si objednala VIP vstupenku, a později byla bohužel docela zklamaná. Koupila jsem si ji hlavně kvůli knize a látkové tašce. Taška je sice menší, ale hezká. Knihou byla reading copy, na kterou čtu samé negativní komentáře, protože je určena pro mladší čtenáře. Ale udělala jsem si radost jinými knihami a to novinkami. Knihu od A. G. Howard jsem prostě musela mít, i když mě od toho ostatní odrazovali. Její série Šepotání mě naprosto dostala a doufám, že tato kniha nebude výjimkou. Debutový román od Martina Bečana byl samozřejmostí a plánem. Poslední kniha byla spontánní kup, na který mě nalákaly skvělé ohlasy. 

BookDepository

Má první objednávka z BookDepository! V oblíbených mám uložených pár sérií, které bych si chtěla v originále koupit. Občas se chodím koukat, jestli se náhodou nezlevnili. Jednou jsem takhle zase brouzdala a do vyhledávače si zadala jméno mé oblíbené autorky Richelle Mead. Vyskočila na mě série Black swan, o které jsem v životě neslyšela. A zrovna byla jedna verze ve slevě, a tak jsem si ji hned hodila do košíků, a učinila tak svou první objednávku. Po příchodu balíčku jsem zjistila, že knihy jsou maličké, a tak nebudou s velikostí českých překladů od této autorky ladit, ale to není big deal, že? Hlavně že mám tuto sérii doma a snad se mi bude líbit. 

FairyLoot

V září jsem si na doporučení od Báry (@baru.reads) objednala svůj první knižní box a to FairyLoot. Na rozbalování a jednotlivé věci se můžete kouknout tady ve článku. Bohužel jsem nebyla příliš nadšená, protože v boxu nebylo nic, co bych už znala nebo četla, ale to je spíše moje chyba, protože jsem si pořádně nepřečetla co bude box obsahovat. Ale na druhou stranu jsou všechny jednotlivé věci moc hezké a povedené. Navíc box obsahoval dvě knihy, na které se moc těším! 


Souhrn

1. Harry Potter and the Deadly Hallows
J. K. Rowling // bazar na blogu // 200,-

2. Dívka z inkoustu a hvězd
Kiran M. Horgrave // Reading copy z VIP balíčku Humbook

3. Kaziměsti
Martin Bečan // Humbook // 257,-

4. Diabolik
S. J. Kincaid // Humbook // 254,-

5. Krverůž
A. G. Howard // Humbook // 253,- 

6. Stínem políbená
Richelle Mead // databazeknih // 130,-

7. Hypnotizér
Lars Kepler // databazeknih.cz // 179,-

8.  Storm Born
Richelle Mead // BookDepository // 190,-

9. Thron Queen
Richelle Mead // BookDepistory // 182,-

10. Iron Crowned 
Richelle Mead // BookDepisotory // 184,-

11. Shadow Heir
Richelle Mead // BookDepostory // 185,-

12. The Language od Throns
Leigh Bardugo // FairyLoot 

13. Forest of a Thousand Lasterns
Julie Dao // FairyLoot

Za knihy jsem utratila 1 760,- a za FairyLoot 1100,- 
Panebože! 🤑🙊

Taky tak utrácíte za knihy? 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Krásné přírůstky. :) Nakoupila jsi toho opravdu hodně. :D Především mě láká Diabolik a knihy od mé oblíbené autorky Richelle Mead. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu nádherné fotografie a taktéž tvé přírůstky. Jde vidět, že na knihách opravdu nešetříš :D
    Knihokopka

    OdpovědětVymazat
  3. taky sleduji bazar na dk, hlavne kdyz potrebuji vice dilu nejake serie :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)