TBR červen 2018

by - úterý, června 05, 2018




Anglická kniha
J. K. Rowling | Harry Potter and the Goblet of Fire

Klasika 
Karel Čapek | Válka s mloky

Série
Sara Raasch | Led nebo oheň

Stand-alone
Patricia Highsmith | Smrt v Labyrintu

Re-reading
Richelle Mead | Spoutání magií



Harryho Pottera a Vampýrskou akademii jsem nestihla přečíst v květnu, tak si obě knihy přesouvám na červen. 
V květnu jsem přečetla knihu Sníh nebo popel, a tak jsem se rozhodla si druhý díl Led nebo oheň přečíst v červnu. Knihu mám už skoro dočtenou a musím říct, že je to strašná nuda. Tato série se čte prostřednictvím společného čtení #knihujeme s Maky a Dančou a holky budou v pátek v 19:00 pořádat společný stream, kde se bude o knihách debatovat :)
Klasika byla jasná a po propadáku s Nerudou si chci zlepšit náladu, a tak jsem si vybrala svého oblíbeného Čapka a jeho Válku s mloky. Obálka je zajímavá a doufám, že bude i příběh. 
Poslední dobou čtu jen samé fantasy a už mi to začíná lézt na mozek. Jsem asi hodně náročná nebo čtu špatné knihy, ale dlouho jsem nečetla nějakou, která by mě vážně uchvátila. Z kouře a kamene je výjimka. Tak si v červnu přečtu thriller Smrt v Labyrintu. Jsem na to zvědavá. 

Jaké knihy se chystáte číst vy? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Užij si Čapka i Pottera. :) Obojí mi v červnu taky dělá společnost, byť ne přesně to, na co se chystáš ty. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak Valku s mloky jsem se kdysi davno snazila precist kvuli skole, ale zvladla jsem par stranek... ja tyto stary knihy proste nedavam :-D snad budes mit lepsi uspech ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle vydání Války s mloky vypadá luxusně. Od Čapka si plánuji něco přečíst a myslím, že už jsem si vybrala knihu i její vydání, které si pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný výběr, pro mě je Válka s mloky od Čapka nejsrdcovější, ačkoliv to není zrovna jednoduché čtení. Má ale, stejně jako všechna jeho ostatní díla, neskutečný přesah a poselství. Užij si to :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)