Humbook | Recept na příjemné odpoledne

by - neděle, července 01, 2018



Prázdniny buší na dveře a já tu pro vás mám recept na odpočinkové odpoledne, které si jistě všichni zasloužíte. Postupujte podle zadání, ale nemusíte dodržovat na pořadí, to je čistě na vás. 

Jedna z prvních věcí, kterou byste měli udělat je vzít do ruky mobil, pozvat pár (což jsou dva) blízkých přátel a pak telefon vypnout a nechat ho v tomto stavu celý den. Společenský život je stejně důležitý jako ten virtuální (dobře, je důležitější), a tak byste ho neměli zanedbávat. 

Než dorazí návštěva, můžete nachystat nějaké to občerstvení. Pitný režim je důležitý, takže udělejte třeba ovocný čaj od LOYDu nechte ho trochu vychladnout, přidejte led a máte výborný ledový čaj, který osvěží za horkých dní. 

Pití je zařízené, ale co k jídlu? Buď můžete udělat klasické chlebíčky, jednohubky nebo upéct dobrý dort. Ale co takhle v létě začít se zdravou výživou? Na to je nejlepší MIXIT. Můžete si dát müsli, křupavé ovoce nebo proteinový nápoj. Tohle vše je zdravé a navíc vám to dodá energii.

Když i přesto budete mít chuť na něco sladkého, stačí si dát lízátko od CHUPA CHUPS a tím ukojit své mlsné jazýčky. Nejlepší na tom je, že si můžete vybrat ze široké škály příchutí a věřím, že si vybere úplně každý. Navíc jedno lízátko nikomu neublíží, že?

Jídla už bylo dost a přesuneme se na nejdůležitější část odpoledne (ano, já vím, jídlo je také důležité). Konečně je tu knihomolská stolní hra od MINDOKu. Hra je minimálně pro 3 hráče (proto je nutné pozvat min. dva kamarády) a trvá okolo 20 minut. Ke hře budete potřebovat svou oblíbenou knihu, nebo prostě tu, kterou budete mít po ruce. Je úplně jedno, jaký bude mít žánr. Vaším úkolem je najít co nejrychleji větu, která bude odpovídat zadání. Např.: "rada na rande" nebo "směšný titulek z bulvárních novin". Zábava zaručena!! 

Ty nejlepší věty si můžete zapisovat do velmi elegantního zápisníku od VOLVa a když budete mít špatnou náladu, můžete si je znovu pročíst a zajisté vám vykouzlí úsměv na tváři. 

Na fotce mi chybí květina z lízátek, kterou jsem věnovala své kamarádce k svátku.
Všechny tyto úžasnosti nám (ambasadorkám) poskytli sponzoři Humbooku, díky kterým se tento úžasný a jedinečný knižní festival může konat. Neumím ani slovy popsat jak jsem jim nesmírně vděčná. Jen bych chtěla ještě dodat, že to určitě stojí za to!!  

Můžu vám ještě prozradit, že na Humbooku budou dvě chill-out zóny. V jedné si budete moct doplnit tekutiny a dát si čaj od Loydu a ve druhé budete moct dát svým ucouraným nohou oddych a zahrát si nějakou tu společenskou hru. Volvo si pro vás také určitě něco přichystá. 

Jednoduše jsem chtěla říct: MÁTE SE NA CO TĚŠIT! 

You May Also Like

1 komentářů

  1. Už jsem četla podobný článek u Marky a píši to znovu - Mixit bych hned snědla, Loyd čaj hned vypila. :D ^^

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)