Čteme Richelle Mead

by - pátek, ledna 03, 2020


Jestli mě sledujete delší dobu, jistě víte, že mou oblíbenou autorkou je R I C H E L L E   M E A D. O této autorce už moc neslýchám, ale věřím, že mezi čtenáři se najdou její fanoušci. Rozhodla jsem se uspořádat takovou čtecí výzvu nebo čtecí maraton. Úplně nevím, jak to pojmenovat, jelikož je to dlouhodobý proces - přesně 2 roky. 


Richelle u nás vyšlo 23 knih a já doufám, že jedna ještě vyjde (3. díl Třpytného dvora). Což by vycházelo na jednu knihu měsíčně po dobu 2 let. 


Bude to probíhat následovně: 
  • Každý měsíc budeme číst jednu knihu, která je pro daný měsíc určená. Je jedno, kdy ji začnete číst nebo jak dlouho vám to potrvá. Důležité je, abyste ji přečetli daný měsíc.
  • Nemusíte se zúčastnit pokaždé. Bylo by však dobré, kdybyste četli alespoň celé série, ale pochopím, když vás některá nebude bavit, že v ní nebudete chtít pokračovat. Nebo se můžete rozhodnout číst jen některé série (Například budete číst Vampýrskou akademii, ale Pokrevní pouta už ne.). A to je v pořádku. Je to čistě na vás.
  • Ke každé knize vytvořím na instagramu "četovací" skupinu, kam můžete sdílet své dojmy ze čtení, oblíbené citáty, scény apod. Není však povinné se do skupiny přidávat. Můžete si číst sami a nikomu o tom nedat vědět. 
  • Můžete zveřejňovat a sdílet, že čtete, aby se o čtení dozvědělo více lidí. Jestli budete cokoli sdílet, přidejte #ctemerichellemead
PRAVIDLA:
  • Nejsou žádná. Záleží čistě na vás, jak "výzvu" pojmete. Nechci vás do ničeho nutit, výše jsme vypsala nápady, kterými se můžete nechat inspirovat, když se vám bude chtít. Je v pořádku, když si daný měsíc vezmete určenou knihu, přečtete ji a tím to pro vás končí. Mým cílem je rozšířit povědomí o autorce a jejích knihách, ne vás do něčeho nutit. 

Snad jsem vše vysvětlila srozumitelně. Jestli máte jakékoli otázky, obraťte se na mě na mém instagramovém profilu: @sberatelka_knih

You May Also Like

2 komentářů

  1. Výzva je to rozhodně super, doufám, že se zapojí dost lidí. Já od autorky zatím žádnou knihu nečetla a nevím, jestli se chystám, ale třeba se hecnu a půjdu do téhle výzvy s tebou! :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle projekt je skvělý! Kdybych měla autorčiny knížky doma, moc ráda se do něj zapojím a přečtu si je znovu a to především kvůli Dimitriovi. :D ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)