Weekly summary #6

by - pondělí, května 15, 2017

Už mi zase uniklo, že byla neděle. Nějak teď nemám přehled o dnech, jak nechodím do školy. Takže rychle shrnu uplynulý týden.


V úterý jsem dělala praktickou zkoušku z hudební výchovy. Spočívala v tom, že jsem si vylosovala jednu píseň z 60 a musela jsem vést hodinu hudebky. Na začátek jsem zahrála Romanci od Beethovena, potom píseň Vlaštovičko leť zahrála na klávesy, na kytaru. S "dětmi", které hrály holky z druhého ročníku jsem píseň doprovodila na Orffovy nástroje a po té na tělo. Ještě jsme si společně na píseň zatancovaly a na úplný závěr jsem zahrála na flétnu. Měla jsem z toho docela dobrý pocit, ale po ústním zhodnocení náš všech, které jsme maturovaly (5 holek) jsem odcházela zklamaná. Známku nám ještě neřekli, ale doufám, že to nebude tak zlé, tak to znělo.

Jak už jsem psala, jsem doma a snažím se učit na ústní zkoušky. Samozřejmě dělám tisíce jiných věcí než byla měla. Ve čtvrtek a pátek jsem hlídala svou 10 měsíční sestřenici. V sobotu jsem navštívila s přítelem Svět knihy, kde jsem si pořídila 6 knih (až budu mít čas, napíšu článek). Na můj vkus tam bylo až moc lidí, ale i tak jsem si den náramně užila. Zahlédla jsem tři slečny, které sleduji na instagramu, ale jelikož jsem velký stydlín, bála jsem se je oslovit. Teď mě to strašně mrzí. Snad příští rok. V neděli jsem se dívala na instagram a nemůžu uvěřit, že tam bylo tolik lidí, které sleduji. A ty hory knih!


Bohužel jsem nic víc vyfotit nestihla. Byla jsem zaneprázdněna koukáním po knihách a rozmýšlením si, kterou chci víc! :)

Jinak bych se chtěla pochlubit (jestli mi to prominete). Dnes ráno v 8 hodin mi přišly výsledky didaktických testů. Z českého jazyka jsem získala 82% a z angličtiny 96,85% Jsem moc ráda!

Mezi učením si přečtu kapitolu z Hostiny pro vrány. Jde to pomalu, ale jistě. Zdá se mi, že polovina knihy je z pohledu Lannisterů. Tento rod nemám ráda, ale kapitoly jsou zajímavé a baví mě. Jen škoda, že Starkové jsou tam čím dál tím méně.

Co čtete vy?
Byli jste na Světěknihy? Co jste si pořídily?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Moc pěkné shrnutí :) Také se snažím učit, začíná zkouškové, ale čtení nových kousků ze Světa knihy je lákavější :) Já tam byla letos poprvé v pátek a jsem nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom podobně. I když k novým kouskům ze SK se dostanu až bůh ví kdy.
      Držím palce na zkoušky :)

      Vymazat

Děkuji za přečtení článku až do konce a zanechání komentáře :)